Creare site web

pentru afacerea dumneavoastra

Astazi site-ul web a devenit o necesitate vitala tututor afacerilor, majoritatea cautarilor de produse sau de servicii facandu-se acum online si existenta unui site web profesionist reprezinta o garantie a seriozitatii unei firme. Totusi, un site web serveste unui scop practic: transmiterea eficienta a informatiei.

Nu uitati nici o clipa ca site-ul web al firmei dumneavoastra este o investitie care trebuie sa va aduca profit.

Realizam site-uri web de inalta calitate datorita faptului ca suntem axati pe implementarea functionalitatilor avansate si a design-urilor adaptate tendintelor actuale.

     Fie ca este vorba de un website clasic, de prezentare a companiei, a echipei si a serviciilor, fie ca este vorba de o aplicatie creativa, website - ul reprezinta un fel de “sediu” online al oricarei companii, asa cum vorbim de sediul social si de punctual de lucru.

     De aceea putem spune ca un site web bine realizat, impreuna cu un continut relevant, interesant si in pas cu ultimele tendinte este cheia spre succes .
Un site web reprezinta imaginea dumnevoastra in mediul online, din acest motiv, acesta trebuie sa prezinte incredere si performanta

Pe langa unicitatea design-urilor, beneficiati de realizare unui site web cu o viteza superioara de incarcare fata de concurenta si design 100% responsiv.

de ce sa ai site web ?

Crearea unui site web  bine gandit reprezinta cea mai eficienta si totodata cea mai rentabila metoda de promovare a unei firme in mediul online.

FUNCTIONALITATI SITE WEB

Cu fiecare proiect nou de web design va oferim din start o serie de servicii incluse pentru realizarea unui site modern ce iese in evidenta fata de concurenta.

Panou de administrare

Website-urile sunt dotate cu panou de administrare pentru o gestiune mai usoara a continutului.

Responsive

Pentru cei ce o sa acceseze site-ul de pe telefoane sau tablete, site-urile web sunt 100% responsive

SEO Friendly

Website-uri optimizate pentru a facilita pozitionarea in google

Solutia noastra este complet administrabila si include posibilitatea de a adauga, edita sau sterge paginile foarte usor. Nelimitat pagini si articole pentru afacerea ta !

Compania are un cont de Facebook, Twitter sau Linkedin? Ne ocupam de asocierea acestora cu site-ul vostru. In caz contrar, putem oferi servicii de realizare a paginilor aferente.

Antrenați-vă vizitatorii cu diverse tipuri de conținut. Nu exista restrictie de nici un fel ! Adăugați articole, materiale video, poze, formulare și altele.

Utilizand domeniul companiei tale vom configura un email de forma nume@firma.ro pentru o identitate cu adevarat profesionala - email personalizat gratuit!.

Dar si multe alte functionalitati.

TOTUL SE DESFASOARA FOARTE SIMPLU

planificare proiect

Fiecare proiect pornit alaturi de SIC MEDIA beneficiaza de o planificare si o strategie foarte bine structurata

design & programare

Toate site-urile beneficiaza de o dezvoltare a carei rezultat este un design cat mai fidel cu cel dorit de beneficiar.

testare & livrare

Fiecare proiect in parte necesita o atentie deosebita in ceea ce priveste testarile, inainte de a fi livrat clientilor.

Realizare Website Adaptabil

Site-urile ies in evidena prin simplitate si claritate, orientarea catre o experienta placuta si pot fi folosite pe orice tip de dispozitiv.

     Suntem axati pe realizarea site - urilor web curate si in acelasi timp moderne, cu o abordare coloristica dar care mentine  aceeasi linie cu brandul. 

In ultimul timp cea mai importanta parte din traficul unui site web este receptionat de pe dispozitivele mobile, de aceea cand implementam structura unui site web includem un obiectiv pe care orice client il tinteste : realizarea site-ului cu design adaptabil

 

Ionut Senchiu- Fondator
Suntem de parere ca un site web trebuie sa aiba personalitate si sa provoace o reactie a vizitatorului. Tocmai din acest motiv, oferim o gama larga de servicii pentru o satisfactie totala. Astazi site-ul web a devenit o necesitate vitala a tututor afacerilor. Majoritatea cautarilor se fac acum online si existenta unui site web profesionist este o garantie a seriozitatii unei firme.

DORITI SA AVETI PROPRIUL SITE ?

Pe langa functionalitatile afisate mai sus, putem oferi solutii personalizate pentru proiectul dumeavoastra in functie de cerintele primite.

Modul in care alegeti sa fie structurat si realizat site-ul web al companiei sau al marcii pe care o promovati reflecta viziunea proprie si este nevoie ca aceasta sa fie transmisa mai departe corect, coerent, agreabil si usor catre clienti

 

SOLICITATI O OFERTA PERSONALIZATA

Contactati-ne solicitand o oferta de pret pentru proiect si va vom raspunde in maxim 24 de ore la adresa de email completata in formular.

Realizam proiecte de web design si campanii de marketing online in orice judet al tarii dar si international.

Alba
Arad
Arges
Bacau
Bihor
Bistrita Nasaud
Botosani
Braila
Brasov
Bucuresti
Buzau
Calarasi
Caras Severin
Cluj
Constanta
Covasna

Dambovita
Dolj
Galati
Giurgiu
Gorj
Harghita
Hunedoara
Ialomita
Iasi
Ilfov
Maramures
Mehedinti
Mures
Neamt

Olt
Prahova
Salaj
Sibiu
Suceava
Teleorman
Timis
Valcea
Vaslui
Vrancea

Spune-ne despre tine si afacerea ta, iar noi te vom ajuta!

Chiar daca ai deja afaceri online sau urmeaza sa te extinzi, suntem aici sa te ajutam.

Primiti toate ofertele noastre direct pe mail

URMARITI-NE SI PE

CE SERVICII WEB OFERIM ?

Satisfactia clientului este prioritatea noastra.

Site-uri web in functie de domeniul de activitate

Ne contactati

01

Stabilim detaliile

02

Incepem proiectul

03
TOP