fbpx

Creare Site Web

responsive

Aastazi site-ul web a devenit o necesitate vitala tututor afacerilor, majoritatea cautarilor de produse sau de servicii facandu-se acum online si existenta unui site web profesionist reprezinta o garantie.

Crearea unui site web bine gandit reprezinta cea mai eficienta si totodata cea mai rentabila metoda de promovare a unei firme in mediul online.

VREI SA VEZI CUM LUCRAM ?

TOTUL SE DESFASOARA FOARTE SIMPLU

planificare proiect

Fiecare proiect pornit alaturi de echipa SIC MEDIA beneficiaza de o planificare initiala si o strategie de dezvolatare foarte bine structurata .

design & programare

Toate site-urile beneficiaza de o dezvoltare a carei rezultat este un design cat mai fidel cu cel dorit de beneficiar.

testare & livrare

Fiecare proiect in parte necesita o atentie deosebita in ceea ce priveste testarile, inainte de a fi livrat clientilor.

Panou de administrare

Site-ul beneficiaza de panou de administrare pentru a simplifica gestionarea continutului.

Responsive

Pentru cei care vor vizita site-ul web prin intermediul unui telefon sau a unei tablete, site-ul va fi 100% adaptabil rezolutiei.

SEO Friendly

Website-uri optimizate pentru a facilita pozitionarea in google

Agentie realizare website

Crearea unui site web bine gandit reprezinta cea mai eficienta si totodata cea mai rentabila metoda de promovare a unei firme in mediul online.

Suntem axati pe realizarea de site-uri web curate si in acelasi timp moderne, ce au o abordare coloristica dar care mentine aceeasi linie cu brandul.

Grafice și logouri | WordPress.org În Română

Creare site prezentare

STATISTICI CE NE REPREZINTA

25000+

LINII DE COD ANALIZATE

150+

SITE-URI LANSATE

20+

COLABORATORI

100+

CLIENTI SATISFACUTI

Avantajele site-urilor noastre ?

Realizam site-uri web de inalta calitate datorita faptului ca suntem axati pe implementarea functionalitatilor avansate si a design-urilor adaptate tendintelor actuale.

     Fie ca este vorba de un website clasic, de prezentare a companiei, a echipei si a serviciilor, fie ca este vorba de o aplicatie creativa, website - ul reprezinta un fel de “sediu” online al oricarei companii, asa cum vorbim de sediul social si de punctual de lucru.

Pe langa unicitatea design-urilor, beneficiati de realizare unui site web cu o viteza superioara de incarcare fata de concurenta si design 100% responsiv.

Alege un blog ca mijloc de comunicare si publica stiri ale companiei sau articole de interes pentru cititori.

Contectam website-ul cu retelele de socializare pentru a fi in vizorul clientilor in toate mediile online.

Pentru un plus de dinamica si in acelasi timp pentru a promova mai bine anumite servicii sau oferte slider-ul este esential in orice site web.

Pentru cei care se dezvolta la nivel international puteam realiza website-ul in mai multe limbi.

Avem posiblitatea de a integra o galerie multimedia prietenoasa si editarea fotografiilor necesare adaugarii.

Integram module de chat prietenoase pentru a fi constant in contact cu clientii tai si a mari rata de conversie.

Iti oferim posibilitatea de a crea un email de forma nume@numesite.ro pentru a completa identiatea firmei in mediul online.

Va punem la dispozitie varianta de a va crea propriul logo cu care se va identifica brand-ul in viitor.

Dar si multe alte functionalitati.

Website-uri adaptabile

Site-urile ies in evidenta prin simplitate si claritate, orientarea catre o experienta placuta si pot fi folosite pe orice tip de dispozitiv.

In ultimul timp cea mai importanta parte din traficul unui site web este receptionat de pe dispozitivele mobile, de aceea cand implementam structura unui site web sau a unui magazin online includem un obiectiv pe care orice client il tinteste : realizarea cu design adaptabil

 

Ionut Senchiu Fondator
Suntem de parere ca un site web trebuie sa aiba personalitate si sa provoace o reactie a vizitatorului. Tocmai din acest motiv, oferim o gama larga de servicii pentru o satisfactie totala.Astazi site-ul web a devenit o necesitate vitala a tututor afacerilor. Majoritatea cautarilor se fac acum online si existenta unui site web profesionist este o garantie a seriozitatii unei firme.

Spune-ne despre tine si afacerea ta, iar noi te vom ajuta!

Chiar daca ai deja afaceri online sau urmeaza sa te extinzi, suntem aici sa te ajutam.

Pretul final variaza in functie de complexitatea proiectului tau si de functiile pe care doresti sa ne implementam. Pretul de pornire pentru un website de prezentare este de 300 euro insa poate varia destul de mult.

Nu trebuie decat sa completezi formularul de oferta sau sa ne apelati si ulerior primesti pretul final pentru proiectul tau.

Folosim una dintre cele mai puternice platforme de management al continutului ( CMS ) precum Wordpress si plugin-uri custom pentru a beneficia de securitate sporita, update-uri fregvente si o administrare usoara si intuitiva pentru utilizatori.

De regula timpul de creare a unui site web standard este cuprins intre 10 si 14 zile. Timpul de realizare este influentat de cele mai multe ori de complexitatea proiectului sau de rapiditatea comunicarii cu beneficiarul in privinta modificarilor sau a materialelor pe care trebuie sa ni le furnizeze.

Website-ul creat va contine tot ce este necesar pentru o functionalitate completa si design modern, dintr-e care enumeram : tema premium, panou de administrare, certificat SSL, GDPR, Back-up automat, Seo on-page precum si modul de chat online sau formular de contact.

Pe langa aceste lucruri, garantam viteza de incarcare foarte buna in comparatie cu site-urile concurentei si nu numai.

Pentru a duce la final orice proiect de web design avem nevoie de la beneficiar de cat mai multe informatii despre business-ul lui, de poze, descrieri si un bun feedback cu privire la modificarile ce trebuiesc efectuate pe masura ce avansam cu design-ul.

Cu siguranta DA ! Am ales sa folosim CMS-ul Wordpress pentru majoritatea site-urilor realizate pentru a oferi beneficiarilor posibilitatea de a-si administra website-ul simplu si intuitiv. Mai mult de atat, dupa realizarea site-ului, oferim suport pentru a invata cum sa il administrezi de unul singur.

Beneficiati de mententanta GRATUITA si modificari nelimitate in primul an de contract, iar dupa aceea puteti beneficia de acest serviciu alegand unul din pachetele noastre special create pentru mentenanta ulterioara crearii website-urilor.

Doriti sa aveti propriul site ?

In functie de cerinte, putem oferi solutii personalizate pentru proiectele dumneavoastra din mediul online.

Modul in care alegeti sa fie structurat si realizat site-ul web al companiei sau al marcii pe care o promovati reflecta viziunea proprie si este nevoie ca aceasta sa fie transmisa mai departe corect, coerent, agreabil si usor catre clienti

NEWSLETTER

NEWSLETTER

Abonati-va la newsletter pentru a primi toate ofertele noastre direct pe mail

URMARITI-NE SI PE

TOP