Social Media Ads

Dominați rețelele sociale

Prin intermediul marketingului pe rețelele sociale, puteți utiliza platforme online și sociale, cum ar fi Facebook, Twitter și Instagram sau Tiktok, pentru a vă comercializa produsele și serviciile, pentru a interacționa cu clienții existenți și pentru a ajunge la alții noi.

Fiindcă brandul tău trebuie să fie acolo unde sunt majoritatea userilor și unde încă se mai obțin conversii care să îți aducă un zâmbet la final de lună, când tragi linie.

fiindcă brandul tău trebuie să se adreseze și userilor ceva mai tineri și mai cool. Ei vor fi viitorii tăi clienți. Nu poți să-i neglijezi.

TikTok-ul domină topul celor mai descărcate aplicații. Tot mai multe branduri și-au dezvoltat conturi și au creat parteneriate cu influencers. Comunicarea brandurilor în această aplicație va fi parte a tot mai multor strategii de digital marketing.

Ne place să spunem povești și le suntem alături brandurilor prin serviciul organic, de postări pe rețelele sociale.

Google Ads

La doar o căutare distanță

Anunțurile din Căutarea Google pot ajuta clienții să găsească companii ca a ta. Promovează-ți afacerea, vinde produse sau servicii online, crește gradul de conștientizare și crește traficul către site-ul tău web.

Generați mai multe vânzări, mai mulți clienți potențiali sau mai mult trafic pe site prezentând compania acelor persoane care caută în mod activ pe Google produsele sau serviciile pe care le oferiți.

Creșteți gradul de cunoaștere și de evaluare cu anunțuri memorabile, captivante vizual și care se afișează persoanelor din publicul dvs. atunci când sunt online, își verifică mesajele din Gmail sau folosesc aplicațiile mobile.

Afișați anunțuri atunci când utilizatorii cumpără, folosind înregistrări de produse captivante vizual și anunțați-i ce aveți în stoc pentru a genera mai multe vânzări.

Sporiți gradul de cunoaștere a mărcii, reveniți la persoanele care v-au vizionat în trecut anunțul și adresați-vă clienților potențiali în timp ce urmăresc sau caută videoclipuri pe YouTube.

Email Marketing

Îmbunătățește campaniile tale de marketing prin newsletter segmentat și mail automation.

Segmentăm publicul tău în funcție de comportamentul acestora în site și le afișăm e-mail-uri personalizate, create de specialiștii noștri in digital marketing. Folosim strategii testate pentru a crește ratele de deschidere si de click, pentru mai multe comenzi și pentru îmbunătățire a Customer Lifetime Value.

Fii prezent unde sunt si clientii tai !

Oferim servicii de promovare pe cele mai cunoscute platforme din lume !

Open chat
👋
Te pot ajuta cu ceva?