Social Media Ads
Dominați rețelele sociale

Prin intermediul marketingului pe rețelele sociale, puteți utiliza platforme online și sociale, cum ar fi Facebook, Twitter și Instagram sau Tiktok, pentru a vă comercializa produsele și serviciile, pentru a interacționa cu clienții existenți și pentru a ajunge la alții noi.

Facebook Ads

Fiindcă brandul tău trebuie să fie acolo unde sunt majoritatea userilor și unde încă se mai obțin conversii care să îți aducă un zâmbet la final de lună, când tragi linie.

Instagram Ads

Fiindcă brandul tău trebuie să se adreseze și userilor ceva mai tineri și mai cool. Ei vor fi viitorii tăi clienți. Nu poți să-i neglijezi.

TikTok-ul domină topul celor mai descărcate aplicații. Tot mai multe branduri și-au dezvoltat conturi și au creat parteneriate cu influencers. Comunicarea brandurilor în această aplicație va fi parte a tot mai multor strategii de digital marketing.

Ne place să spunem povești și le suntem alături brandurilor prin serviciul organic, de postări pe rețelele sociale.

Google Ads

La doar o căutare distanță

Anunțurile din Căutarea Google pot ajuta clienții să găsească companii ca a ta. Promovează-ți afacerea, vinde produse sau servicii online, crește gradul de conștientizare și crește traficul către site-ul tău web.

Rețeaua de căutare

Generați mai multe vânzări, mai mulți clienți potențiali sau mai mult trafic pe site prezentând compania acelor persoane care caută în mod activ pe Google produsele sau serviciile pe care le oferiți.

Rețeaua de Display

Creșteți gradul de cunoaștere și de evaluare cu anunțuri memorabile, captivante vizual și care se afișează persoanelor din publicul dvs. atunci când sunt online, își verifică mesajele din Gmail sau folosesc aplicațiile mobile.

Rețeaua de cumparaturi

Afișați anunțuri atunci când utilizatorii cumpără, folosind înregistrări de produse captivante vizual și anunțați-i ce aveți în stoc pentru a genera mai multe vânzări.

Video

Sporiți gradul de cunoaștere a mărcii, reveniți la persoanele care v-au vizionat în trecut anunțul și adresați-vă clienților potențiali în timp ce urmăresc sau caută videoclipuri pe YouTube.

Optimizare SEO
Fii locul #1 in Google

Optimizarea SEO este esențială pentru succesul și creșterea oricărei afaceri online. Cu ajutorul nostru, vizibilitatea, traficul și conversiile site-ului dvs. se vor îmbunătăți.

Analiză SEO

Descoperă oportunitățile de îmbunătățire cu analiza noastră SEO. Evaluăm concurența și conturăm direcții clare pentru creșterea vizibilității online.

Optimizare On-Page

Cu atenție la cuvinte cheie și structură, asigurăm optimizarea corectă pentru atragerea motoarelor de căutare.

Creare de Conținut SEO-Friendly

Conținut captivant și relevant care atrage și convertește. Dezvoltăm materiale valoroase pentru a stimula angajamentul și conversiile.

Optimizare Off-Page

Construim legături solide pentru susținerea autorității site-ului tău. Parteneriate strategice și distribuire de conținut valoros pentru un profil de legături respectat.