Comunicate de presa

nationala.

Ne mandrim cu faptul ca suntem o agentie SEO care poate oferi servicii la un nivel performant.
Avem contracte de colaborare cu cele mai importante trusturi de presa atat din Romania, cat si din Europa Centrala si de Est.

SEO on-page

In aceasta etapa a optimizarii, ne focusam toata atentia asupra performantei website-ului

SEO off-page

Ne ocupam de a crea cat mai multe backlink-uri de calitate intr-un mod cat mai natural

SEO off-page

Oferim clientilor rapoarte detaliate cu privire la evolutia cuvintelor cheie targetate si al altor indicatori importanti.

Link-building

de calitate

SICMEDIA ofera servicii profesionale de distributie de comunicate de presa care asigura transmiterea comunicatelor catre toate institutiile mass-media din Romania, folosind canale specifice de comunicare ale agentiei de presa.

Optimizarea seo

Avantajele SEO
in 2023

Optimizarea pentru motoarele de cautare ( SEO ) presupune un proces care nu se termina intr-un anumit punct si care ne ofera rezultate pe termen indelungat.
Chiar si cand ne atingem scopul si ajungem in topul cautarilor, trebuie sa mentinem site-ul optimizat si in trend cu schimbarile algoritmilor.
Sunt mai multe avantaje pe care le aduce prezenta in topul cautarilor.

Trafic mare

Cel putin 94% din cei care folosesc internetul apeleaza la un motor de cautare

Google in top

In Romania Google este motorul folosit in peste 95% din cazuri, iar la nivel mondial in peste 68%

Rata de clik

Prima pozitie din rezultatul cautarilor Googleare o rata de clic de cel putin 55%

Conversie

Inainte de a achizitiona un produs, peste 80% din utilizatori il cauta in mediul online

De ce sa lucram

impreuna

Un site web reprezinta imaginea ta in mediul online, din acest motiv, acesta trebuie sa inspire incredere utilizatorilor prin modul de realizare, iar impreuna cu un continut relevant, interesant si in pas cu ultimele tendinte va reprezenta cheia spre succes.

Experienta

Suntem o agentie cu experienta de peste 8 ani in domeniu si zeci de proiecte finalizate

Calitate

Punem foarte mare accent pe calitatea serviciilor oferite iar multumirea clientilor este principalul nostru scop.

Servicii multiple

Sic media va pune la dispozitie toate serviciile de marketing digital într-un singur loc.

Link-building

Ne mandrim cu faptul ca suntem o agentie SEO care poate oferi servicii la un nivel performant. Avem contracte de colaborare cu cele mai importante trusturi de presa atat din Romania, cat si din Europa Centrala si de Est.

Ce spun

Clientii ?

Nu ne mandrim doar cu un portofoliu bogat de clienti, ci si cu rezultatele pe care le-am obtinut pentru fiecare in parte

Claudiu
Read More
Colaborarea cu SIC MEDIA m-a scos dintr-un mare impas. Fiind la început de drum, imaginea și micile detalii fac diferența. Promptitudine, profesionalism si receptivitate la orice sugestie. Mulțumesc din suflet. Recomand cu cea mai mare încredere! Mult succes tuturor!
Filip Valentin
Read More
Sunt foarte multumit de colaborarea noastra. Am realizat impreuna o campanie de promovare google ads inca din 2016 continuand cu optimizare SEO care a avut un real succes site-ul fiind prezent in primele pozitii.
Daniel Bejan
Read More
Colaborare super OK! Mi-au construit siteul magazinudegravura Comunicare 10, realizare site 10 plus. Ulterior am derulat campanii de promovare cu real succes ! Recomand colaborarea cu ei, sunt cu adevarat profesionisti.
Adrian
Read More
Am inceput colaborarea in luna mai 2020 pentru promovarea prin Google ads unde am avut rezultate exceptionale. Am avut experiente anterioare cu mai multe agentii care nu s-au ridicat nici pe departe la nivelul rezultatelor obtinute de cei de la sicmedia