Zgr-tour.ro

„Compania noastra, infiintata in anul 2016, ofera in prezent servicii de transport international de persoane pana la adresa pe ruta Romania –Austria – Germania, precum si alte servicii de transport intern si international.

Suntem o echipa de oameni cu multa experienta in domeniul transportului rutier. Soferii nostri sunt in permanenta instruiti sa respecte regulile de calatorie si de circulatie ale tarilor pe care le tranziteaza, astfel avem grija ca dumneavoastra sa va simtiti in siguranta

Zgr-Tour dispune de o flota proprie de autovehicule moderne – microbuze conduse de o echipa de conducatori auto profesionisti.

Managementul firmei este asigurat de o echipa dinamica, cu experienta in transportul de persoane, deciziile luandu-se dupa o amanuntita analiza a problemelor aparute.

Serviciile noastre oglindesc cu acuratete modul nostru de lucru si gradul de respect pe care il acordam clientilor nostri. Asa cum vom stii sa ne respectam clientii, oferindu-le cele mai bune servicii, tot asa vom castiga si stima lor.

Satisfactia clientului este indicatorul suprem al eficientei si eficacitatii noastre in incercarea de a oferi clientilor cele mai bune solutii pentru a raspunde nevoilor lor.”