Optimizare website

core web vitals.

Suntem experti in optimizarea website-urilor pentru a fi mai eficiente, fara erori si cu o viteza de incarcare uimitoare.

Va putem optimiza viteza de incarcare a site-ului dvs pentru a imbunatati scorurile din Google PageSpeed, scorurile GTmetrix, Pingdom si WebPageTest.

Studiile

confirma

Exista o multime de studii despre comportamentul persoanelor care fac cumparaturi online. Toate arata ca viteza de incarcare a paginilor are o importanta foarte mare pentru orice comerciant.

 
 

Regula de 3 secunde

57% dintre vizitatori vor abandona site-ul dupa 3 secunde.

Experienta proasta

80% dintre cei care initial pleaca nu se mai intorc niciodata pe site.

Reputatie negativa

50% dintre clientii vor spune si altora despre experienta negativa cu site-ul.

Optimizare pagini web

catre performanta

Serviciile noastre de Optimizare a Vitezei vor reduce seminificativ riscul pierderii clientilor din cauza incarcarii lente a paginilor si de asemenea vor reduce timpul petrecut pe site din momentul accesarii acestuia pana la finalizarea comenzii.

 

Optimizarea seo

Ce faceti pentru site-ul meu ?

In comparatie cu alte firme care va ofera doar un audit al problemelor si o lista de sugestii noi vom interveni pentru a rezolva aceste probleme

Optimizare imagini

Imaginile neoptimizate pot conduce la o scadere sesizabila a performantei.

Minify JS & CSS

Reducerea spatiului ocupat de codul Java script si CSS pastrand aceeasi functionalitate va scadea vizibil timpul de raspuns.

Activarea compresiei

Acest lucru va reduce timpul necesar descarcarii resurselor precum si traficul utilizat de clienti.

Prioritizarea continutului

Prioritatea principala este incarcarea rapida si corecta a continutului vizibil.

De ce sa lucram

impreuna

Un site web reprezinta imaginea ta in mediul online, din acest motiv, acesta trebuie sa inspire incredere utilizatorilor prin modul de realizare, iar impreuna cu un continut relevant, interesant si in pas cu ultimele tendinte va reprezenta cheia spre succes.

Experienta

Suntem o agentie cu experienta de peste 8 ani in domeniu si zeci de proiecte finalizate

Calitate

Punem foarte mare accent pe calitatea serviciilor oferite iar multumirea clientilor este principalul nostru scop.

Servicii multiple

Sic media va pune la dispozitie toate serviciile de marketing digital într-un singur loc.

Ce spun

Clientii ?

Nu ne mandrim doar cu un portofoliu bogat de clienti, ci si cu rezultatele pe care le-am obtinut pentru fiecare in parte

Claudiu
Read More
Colaborarea cu SIC MEDIA m-a scos dintr-un mare impas. Fiind la început de drum, imaginea și micile detalii fac diferența. Promptitudine, profesionalism si receptivitate la orice sugestie. Mulțumesc din suflet. Recomand cu cea mai mare încredere! Mult succes tuturor!
Filip Valentin
Read More
Sunt foarte multumit de colaborarea noastra. Am realizat impreuna o campanie de promovare google ads inca din 2016 continuand cu optimizare SEO care a avut un real succes site-ul fiind prezent in primele pozitii.
Daniel Bejan
Read More
Colaborare super OK! Mi-au construit siteul magazinudegravura Comunicare 10, realizare site 10 plus. Ulterior am derulat campanii de promovare cu real succes ! Recomand colaborarea cu ei, sunt cu adevarat profesionisti.
Adrian
Read More
Am inceput colaborarea in luna mai 2020 pentru promovarea prin Google ads unde am avut rezultate exceptionale. Am avut experiente anterioare cu mai multe agentii care nu s-au ridicat nici pe departe la nivelul rezultatelor obtinute de cei de la sicmedia

Spune-ne despre tine si afacerea ta, iar noi te vom ajuta!

Chiar daca ai deja afaceri online sau urmeaza sa te extinzi, suntem aici sa te ajutam.