SOLICITATI O OFERTA PERSONALIZATA

Contactati-ne solicitand o oferta de pret pentru proiect si va vom raspunde in maxim 24 de ore la adresa de email completata in formular.

Agentie de publicitate

Optimizare SEO

Cum te putem ajuta să ajungi printre primii în căutările Google?

Te aducem in topul rezultatelor google

In acest moment, singura modalitate prin care putem profita de prezenta constanta si pe termen indelungat pe cea mai mare si eficitenta retea publicitara din lume este optimizarea seo

Brand-urile mari sunt pe prima pagina

Dezvoltam o strategie de optimizare potrivita pentru business-ul tau si ne concentram sa obtinem rezultate care sa se mentina in timp.

Apelați pentru a primi ajutor de la specialiștii nostrii in Optimizare SEO0785 888 118*

AVANTAJE

De ce Optimizare SEO ?

Cresterea traficului organic.

Cu cat un site web este mai vizibil pentru cuvintele cheie, cu atat mai mult trafic vei primi. De fapt, pozitia #1 din Google are, in medie, o rata de accesare prin clic de 84,5%, conform studiului CTR avansat privind clasarea pe Web.

Credibilitate / Incredere

Site-urile web care apar mai sus in rezultatele cautarii sunt vazute ca fiind mai de incredere si mai credibile. De fapt, 98% din cei care folosesc Google aleg un site listat in pagina 1 a rezultatelor.

Branding

in cazul in care clientii incep sa caute si afla ca tu esti in mod constant aproape de cautarile lor, atunci contribui la construirea acelui capital de brand.

Trafic de buna calitate

Clientii potentiali iti cauta produsele / serviciile online. Optimizarera site-ului permite ca fiecare pagina de pe site sa fie un punct de intrare pentru acei clienti.

Optimizare On Page superioara

Echipa noastra de programatori te ajuta sa ai cele mai bune rezultate din punct de vedere tehnic.

Nu exista nicio limitare tehnica pe care sa nu o putem rezolva. Am lucrat cu WordPress, Drupal, Magento, PrestaShop sau platforme custom-made.

Echipa noastra verifica viteza de incarcare cu PageSpeed, Pingdom si GTmetrix. Implementam toate sugestiile pentru ca pagina ta sa se incarce cat mai bine, fara compromisuri estetice. 

OPTIMIZARE SEO OFF PAGE

Cele mai bune campanii SEO se bazeaza pe link-uri puternice si de calitate. Nu conteaza cantitatea link-urilor care trimit catre site-ul tau, ci calitatea lor si mai ales daca sunt din nisa ta. Tehnicile de optimizare SEO pe care le folosim sunt baza rezultatelor pe care le putem garanta clientilor nostri.

POZITIONARI DE TOP

Daca afacerea ta nu e intre primele rezultate la cautarile din Google putem spune ca nu exista ! Motoarele de cautare actualizeaza permanent rezultatele si algoritmii astfel incat sa afiseze cele mai relevante site-uri.

CRESTERI VIZIBILE

Putem spune ca suntem dependenti de cifre si statistici. Cu ajutorul lor luam cele mai inspirate decizii si sa intelegem comportamentul vizitatorilor pe site-ul tau. Din acest motiv agentia noastra are in componenta numai oameni certificati de Google.

DISCOUNT 15%

Abonati-va la noutati si primiti reducere pentru orice colaborare viitoare

Oferta valabila doar pentru clientii noi. Introduceti adresa de email si beneficiati de 15% reducere la prima noastra colaborare.

DORITI O COLABORARE ?

O sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a propulsa afacerea dvs

ETAPELE OPTIMIZARII SEO

01

Auditul site-ului si analiza de cuvinte cheie

De fiecare data punctul de plecare in orice strategie de optimizare SEO este site-ul web pe care dorim sa il propulsam in rezultatele organice. Acesta trebuie optimizat in conformitate cu cerintele oferite de Google. Cuvintele cheie, subiectul principal  al optimizarii SEO si in jurul carora se contureaza optimizarea, trebuie alese cu mare atentie. Acestea trebuie sa fie relevante pentru domeniul site-ului promovat. Doar asa, succesul unor servicii SEO poate sa fie unul rasunator. Echipa noastra ofera o cercetare complexa ale cuvintelor cheie, dintre care le vom alege doar pe cele mai relevate, care, teoretic, pot transforma orice vizita in conversie.
02

Optimizare SEO On-page

In acesta etapa echipa noastra implementaza toate modificarile agreate in prima etapa. Acest pas are rolul de a crea un site web curat, care sa aiba o viteza mica de incarcare si care sa ofere utilizatorilor o experienta pe masura.

  Cuvintele cheie vor fi adaugate cu atentie in tag-uri precum „meta title” si „meta description”, dar si in alte elemente principale ale site-ului precum heading-urile (H1, H2, … ,H5) cat si descrierea alternativa a imaginilor (ALT tag).
03

SEO Off-page si Link building

Link-bulding-ul reprezinta procesul prin care prin care se creaza un profil de link-uri directe, care provin de la site-uri din nise relevante domeniului de activitate pentu care se face optimizarea. Copywriterii nostri vor scrie texte unice pentru a le publica pe site-uri cu o notorietate ridicata.In acest fel  site-ul poate creste natural, fara a fi afectat de algoritmii de penalizare Google.
04

Monitorizarea si interpretarea rezultatelor

In aceasta etapa putem evalua daca optimizarile pe care le-am facut ne-au avantajat, daca strategia de link-building a dat roade sau daca website-ul optimizat primeste conversii provenite din mediul organic. Pentru a pastra transparenta, oferim rapoarte lunare detaliate, in care puteti sa vedeti pozitiile detinute de cuvintele cheie stabilite si cum evolueaza, modificarile de pozitii de la luna la luna, traficul generat de campanie si numarul de conversii pe care mediu organic l-a generat.

SOLICITATI UN AUDIT SEO

Va suntem la dispozitie prin oricare din metodele de contact de pe site

TOP