fbpx

Optimizare SEO

cu rezultate dovedite

Optimizarea SEO reprezinta totalitatea factorilor care face un site sa avansese in pozitionarea motoarelor de cautare si este cu siguranta cea mai buna metoda de promovare pe termen indelungat.

In ultima perioada nu mai este suficient sa recurgem la procedurile standard cunoscute din trecut si pentru a realiza un seo SEO de succes trebuie sa tinem cont de mai multe lucruri si aspecte tehnice legate de continut sau user experience.

VREI SA VEZI CUM LUCRAM ?

Optimizare SEO on-page

In aceasta etapa a optimizarii, ne focusam toata atentia asupra performantei website-ului

Optimizare Off-Page

Ne ocupam de a crea cat mai multe backlink-uri de calitate intr-un mod cat mai natural

Monitorizare si analiza

Oferim clientilor rapoarte detaliate cu privire la evolutia cuvintelor cheie targetate si al altor indicatori importanti.

Agentie optimizare SEO

Cu siguranta iti doresti pozitionari in google pentru ca afacerea ta sa profite de traficul provenit in mod organic. Din acest motiv, la sicmedia , avem in echipa specialisti SEO care inteleg nevoile afacerii tale si sunt capabili sa obtina rezultatele dorite.

Lucram constant la imbunatariea strategiilor de optimizare pentru a-ti putea oferi pozitionari de top in motoarele de cautare.

Google Search Console, tool seo pentru consultanti

STATISTICI CE NE REPREZINTA

9400+

CAUTARI IN PRIMA PAGINA

13+

SITE-URI OPTIMIZATE

400+

ARTICOLE IN PRESA

20+

CLIENTI SATISFACUTI

Avantajele Optimizarii SEO

Optimizarea SEO presupune un proces care nu se termina intr-un anumit punct si care ne ofera rezultate pe termen indelungat. Este foarte important sa continuam sa optimizam site-ul chiar si cand ajungem in topul cautarilor.

Sunt mai multe avantaje pe care le aduce prezenta in topul cautarilor dintre care enumeram pe cele cum ar fi :

Spune-ne despre tine si afacerea ta, iar noi te vom ajuta!

Echipa noastra experta in servicii SEO asteapta sa iti aduca business-ul in top

De regula rezultatele optimizarii devin vizibule dupa apriximativ 6 - 8 luni, insa optimiarea SEO este in sine un proces de lunga durata ce necesita continuarea optimizarii si urmaririi concurentei chiar si dupa ce site-ul ajunge in pozitii de top.

Preturile le stabilim in urma unei analize in detaliu a concurenteti dupa ce stabilim obiectivele campaniei.  De regula, pentru campaniile cu concurenta medie costurile lunare se situeaza intrea 400 - 800 euro, iar pentru nisele cu o concurenta ridicata si obiective nationale sau internationale bugetul poate depasi 1000 - 1500 euro lunar.

Colaboram cu peste 300 de trust-uri media de notorietate si bloggeri ce pot influneta popularitatea brand-ului si pozitionarea site-ului prin adaugarea comunicatelor de presa si advertorialelor special create.

Doriti sa ajungeti in top ?

Pozitionarea in topul google al site-urilor poate fi factorul decisiv in evolutia unui business fata de competitorii sai.

Daca v-am convins de importanta optimizarii SEO, puteti incepe sa va depasiti concurenta colaborand pentru optimizarea cu agentia SICMEDIA

NEWSLETTER

NEWSLETTER

Abonati-va la newsletter pentru a primi toate ofertele noastre direct pe mail

URMARITI-NE SI PE

TOP