Mentenanta web

ireprosabila.

Venim in sprijinul clientilor cu pachete personalizate de administrare si metenanta a site-urilor web.

Cand vorbim de mentenanta unui site web nu facem referire doar la continut ci si la aspecte de natura tehnica si de securitate.

Un site web care nu beneficiaza de actualizari fregvente ale platformei si al continutului devine ineficient si nu isi mai indeplineste scopul pentru care a fost realizat.

Monitorizare 24/7

Monitorizam constant buna functionare a site-ului dvs.

Interventie rapida

Intervenim in maxim 8 ore la cererea clientului.

Back-up extern

Efectuam la fiecare 24 ore un back-up al site-ului

De ce sa lucram

impreuna

Un site web reprezinta imaginea ta in mediul online, din acest motiv, acesta trebuie sa inspire incredere utilizatorilor prin modul de realizare, iar impreuna cu un continut relevant, interesant si in pas cu ultimele tendinte va reprezenta cheia spre succes.

Experienta

Suntem o agentie cu experienta de peste 8 ani in domeniu si zeci de proiecte finalizate

Calitate

Punem foarte mare accent pe calitatea serviciilor oferite iar multumirea clientilor este principalul nostru scop.

Servicii multiple

Sic media va pune la dispozitie toate serviciile de marketing digital într-un singur loc.

Ce spun

Clientii ?

Nu ne mandrim doar cu un portofoliu bogat de clienti, ci si cu rezultatele pe care le-am obtinut pentru fiecare in parte

Claudiu
Read More
Colaborarea cu SIC MEDIA m-a scos dintr-un mare impas. Fiind la început de drum, imaginea și micile detalii fac diferența. Promptitudine, profesionalism si receptivitate la orice sugestie. Mulțumesc din suflet. Recomand cu cea mai mare încredere! Mult succes tuturor!
Filip Valentin
Read More
Sunt foarte multumit de colaborarea noastra. Am realizat impreuna o campanie de promovare google ads inca din 2016 continuand cu optimizare SEO care a avut un real succes site-ul fiind prezent in primele pozitii.
Daniel Bejan
Read More
Colaborare super OK! Mi-au construit siteul magazinudegravura Comunicare 10, realizare site 10 plus. Ulterior am derulat campanii de promovare cu real succes ! Recomand colaborarea cu ei, sunt cu adevarat profesionisti.
Adrian
Read More
Am inceput colaborarea in luna mai 2020 pentru promovarea prin Google ads unde am avut rezultate exceptionale. Am avut experiente anterioare cu mai multe agentii care nu s-au ridicat nici pe departe la nivelul rezultatelor obtinute de cei de la sicmedia