Cu Google Ads va aducem clienti inca din prima luna.

Va ajutam sa va promovati produsele sau serviciile la momentul potrivit, in locul potrivit. Rezultatele se vor vedea imediat.

Creșteți-vă afacerea cu Google.

Afișați-vă anunțurile pentru clienți exact în momentul în care aceștia caută pe Google produsele sau serviciile pe care le oferiți. Plătiți numai atunci când dau clic pentru a accesa site-ul sau vă apelează.

Fii acolo unde clientii te cauta

Campaniile Adwords te ajuta sa ajungi la persoanele care au nevoie de produsele sau serviciile tale, iti cresc notorietatea brand-ului si iti aduc trafic de calitate.

Apelați pentru a primi ajutor de la specialiștii nostrii in Google Ads0785 888 118*

AVANTAJE

De ce Google Ads?

Atrageți mai mulți clienți.

Oricare ar fi obiectivul dvs., de la creșterea numărului de vizitatori pe site, a vânzărilor online, a numărului de apeluri telefonice, până la fidelizarea clienților, Google Ads vă poate ajuta.

Atrageți utilizatorii potriviți, la momentul potrivit.

Compania dvs. este găsită de utilizatorii Google exact atunci când aceștia caută produsele sau serviciile pe care le oferiți.

Faceți publicitate pe plan local sau global.

Direcționați-vă anunțurile către clienții din anumite țări, regiuni sau orașe ori către cei aflați pe o anumită rază în jurul companiei sau al magazinului dvs.

Rezultate Masurabile

Rezultate oferite de campaniile google ads sunt masurabile, oferind statistici avansate despre clientii care ne acceseaza site.ul.

STATS & FUN FACTS

500+

Campanii gestionate

100+

Site-uri Promovate

200.000+

Buget Gestionat

180+

Clienti multumiti

Plătiți numai pentru rezultate.

Dacă nu primiți nicio vizită, nu aveți nimic de plată.

Atunci cand optati pentru promovarea prin Google Ads plătiți numai atunci când un utilizator dă clic pe anunț pentru a accesa site-ul sau când vă apelează. Cu alte cuvinte, atunci când activitățile publicitare dau rezultate.

INCEPETI CU ORICE BUGET

Dvs. alegeți bugetul, deci costurile vor depinde de obiectivele activităților publicitare. Anumite companii cheltuiesc zeci de mii de dolari pe lună, în timp ce altele se mulțumesc cu o investiție de câteva sute de dolari.

Vrei să fii prezent online, acolo unde se află clienții tăi?

O campanie publicitara de succes iti va face afacerea auzita, se va raspandi rapid si cu siguranta va ajunge la urechile publicului tinta.

Campaniile publicitare reprezinta cea mai populara si de succes modalitate prin care poti atrage atentia asupra business-ului tau

SOLICITATI O OFERTA PERSONALIZATA

Contactati-ne solicitand o oferta de pret pentru proiect si va vom raspunde in maxim 24 de ore la adresa de email completata in formular.

DISCOUNT 15%

Abonati-va la noutati si primiti reducere pentru orice colaborare viitoare

Oferta valabila doar pentru clientii noi. Introduceti adresa de email si beneficiati de 15% reducere la prima noastra colaborare.

DORITI O COLABORARE ?

O sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a propulsa afacerea dvs

TOP