STATISTICILE O DOVEDESC !

Clientii tai sunt

pe Facebook.

Promovează-te direct audienței

Cu ajutorul Facebook - cea mai mare rețea socială din lume, cu aproximativ 2 miliarde de persoane înregistrate la nivel global și peste 9 milioane de utilizatori doar în România.

facebook

Reteaua de socializare globala

 • In Romania sunt 8,5 milioane de utilizatori Facebook. 
 •  
 • Acest lucru ne dovedeste faptul ca aproape oricine are acces la internet. O mare parte dintre utilizatori sunt clienti potentiali pentru afacerea ta sau influentatori pentru clientii tai. Nu ii poti ignora.
 •  
 • Selectam cui se afiseaza reclamele.
 •  
 • Putem targeta utilizatorii retelei facebook in functie de mai multe criterii precum oras, sex, varsta, interese si chiar comportament online.Datorita faptului ca Facebook stie atat de multe despre fiecare din utilizatori, face din promovarea Facebook Ads unul dintre cele mai precise canale de advertising din punct de vedere al targetarii.
 •  

Facebook Ads este metoda de promovare platita pe Facebook prin care cream anunturi, pe care apoi le afisam unei audiente bine definite.

Cu un buget minim de cativa lei pe zi, putem ajunge la peste 1000 de utilizatori Facebook, cu un anumit scop: sa crestem notorietatea, numarul de lead-uri sau vanzarile pe site. 

Tu hotarasti cand, cui si cu ce buget.  

Atragi noi clienți

Facebook ofera multiple posibilitati de targetare pentru anunturile promovate. Indiferent daca vorbim despre creșterea vanzarilor pentru un magazin online, de generarea de lead-uri pentru servicii, evenimente, etc.

Branding & Awareness

Utilizatorii tind să cumpere mai mult de la o afacere ce prezintă “social-trust”. Strangand mai multe like-uri pentru pagina business-ului tau si facand ca viitoarele postari sa ajunga la mai multi clienti poate insemna un avantaj in fata concurentei.

Întărești relații

Folosind audiențele de remarketing puse la dispozitie de facebook sau din campaniile de google ads, îți poți retargeta vizitatorii de pe site-ul web, amintindu-le de afacerea / site-ul tău, prezentarea unor noi oferte, reduceri.

Cu Facebook Ads iti atingi obiective

Aplicăm soluțiile optime

Recomandăm acțiunile necesare pentru creșterea vizibilității companiei tale prin promovare pe Facebook în funcţie de obiectivele avute, specificul firmei şi concurenţă.

Obținem rezultate

Paginile se remarcă prin atractivitate tradusă într-un număr mare de like-uri, distribuiri şi o rată mare de penetrare. Rezultatele sunt în timp real iar strategia poate fi oricât schimbată în funcţie de tendinţe.

 • Cresti vanzarile. Promovarea prin Facebook este una dintre metodele prin care iti poti atrage clienti si cumparatori directi pentru produsele si serviciile tale.
 •  
 • Iti faci brandul mai vizibil. Utilizatorii Facebook iti vor vedea reclamele, mai ales daca le facem interesante.
 •  
 • Iti cresti baza de adrese de email. Poti atrage clienti potentiali pe site pentru a se abona la comunicarile tale prin email.
 •  
 • Cu Facebook Ads iti poti atrage candidati la posturile vacante. Majoritatea tinerilor, atat din mediul urban cat si din cel rural, folosesc Facebook. Unii dintre ei sunt viitori angajati buni pentru tine.
 •  
 • Readuci vizitatori pe site (prin Remarketing). Putem targeta cu reclama persoane care au fost la tine pe site, astfel incat sa fie expusi din nou (dar cu masura) brandului, produselor si serviciilor tale.
Agentie de publicitate

Serviciile noastre Facebook Ads sunt pentru tine daca:

Apelati la serviciile noastre de profesionisti

Detii o afacere mica sau mijlocie si iti doresti sa evoluezi

Daca te asiguri ca esti prezent acolo unde sunt si potentialii tai clienti poti castica ceea ce iti doresti. Mai mult trafic pe site-ul web, mai multi clienti implicit mai multe vanzari si profit.

Ai lansat o afacere si nu stii cum sa folosesti Internetul pentru a obtine mai mult profit

La inceput totul pare dificil ! Ai nevoie de tot timpul de care dispui este necesar pentru a-ti dezvolta afacerea , fara a-ti mai face griji de aspectele tehnice ale campaniilor online.

Ai o afacere locala si vrei sa atragi oameni cu adevarat interesati de ceea ce vinzi

Detii site de prezentare sau un magazin online sau un magazin fizic.In acest caz putem atrage atentia si interesul oamenilor din comunitatea in care actionezi prin intermediul unor tipuri speciale de reclame Facebook Ads.

De ce ai nevoie de serviciile noastre Facebook Ads?

Pentru ca vom consolida comunitatea din jurul brandului tau, afisand reclame platite relevante aliniate fiecarui obiectiv din planul tau de marketing

Castigi Timp

Pe care il poti aloca unor activitati mai importante, atat pe plan profesional cat si pe plan personal

Castigi Vizibilitate

Pe Facebook ai posibilitatea sa atragi atentia pontentialilor clienti, sa trezesti interesul influencerilor si sa te pozitionezi ca o autoritate pe domeniul tau

Castigi Profit

Conform experientei noastre reclamele Facebook Ads iti aduc cel mai bun ROI

Echipa Certificata

Investim experienta si cunostintele specialistilor nostri PPC pentru succesul campaniilor tale PPC cu Facebook Ads

Audit Facebook Ads

Ai un cont de Facebook Ads activ, dar ai nevoie de părerea unui specialist?

TOP