Email
office@sicmedia.ro
Apeleaza-ne
0785 888 118

Despre SIC MEDIA

Afla informatii utile despre noi, agentia si echipa ta pentru dezvoltarea oricarui model de afaceri online.

Nu suntem doar o alta agentie de web design si marketing online, ci o echipa de oameni pasionati si priceputi la ceea ce fac.

Suntem o agentie axata in principal pe publicitatea online infiintata in anul 2016 din dorinta de a schimba modul in care este perceput marketingul in Romania !

 
+ 0
ani de activitate
0 +
Clienti multumiti

Ce ne
diferentiaza ?

Ne-am diferentiat fata de concurenta si o sa o facem in continuare prin rezultatele concrete pe care le obtinem in proiectele dezvoltate.

01.

Misiune

Suntem o agentie care se axeaza pe rezultate si care isi propune sa ofere cele mai creative si profesioniste servicii din domeniu.

Inca de la inceput obiectivul nostru a fost de a ajuta business-urile sa devina globale oferindu-le experiente digitale uimitoare.

02.

Viziune

Suntem o agentie interactiva specializata in furnizarea de solutii profesionale pentru dezvoltarea afacerilor pe internet.

Propunem clientilor solutii care un urma unei analize de specialitate, vor avea ca rezultat cresterea vizibilitatii brandului si mai mult de atat, direct proportional cu acesta, cresterea numarului de clienti pentru produsele sau serviciile oferite.

Garantam calitatea serviciilor

Sa oferim servicii de calitate a fost regula de baza care a ghitat proiectul SIC MEDIA inca de la intrarea pe piata. Pe parcursul anilor de activitate am imbunatatit constant fiecare serviciu oferit in parte si am avut ca si scop principal satisfactia clientilor !

Experienta, transparenta, succes.
Sunt doar 3 dintre cele mai potrivite cuvinte care sa ne descrie.

De ce sa lucram împreuna ?

Implicare maxima

Suntem 100% angajati cu proiectul in desfasurare si vom folosi aceeasi hotarare pentru a ne alinia la toate cerintele clientilor care ne vor solicita sa oferim servicii in viitor.

Aceasta daruire provine din dorinta noastra de a fi mereu mai buni si intotdeauna inaintea tuturor !

Ne atingem obiectivele

Nu este suficient sa trasam niste obiective alaturi de voi pe care sa le stipulam intr-un contract de colaborare.

 Ideal ar fi ca fiecare obiectiv asupra caruia convenim sa fie atins intr-un timp cat mai scurt. 

Tocmai din acest motiv avem o echipa de specialisti care vor realiza intocmai ceea ce le solicitati.

Relatie deschisa

Agentia noastra pune un mare accent pe comunicarea si abordarea deschisa. 

In acest mod relatiile pe care le dezvoltam nu sunt numai intre firma si clientii nostri, ele sunt in primul rand relatii de amicitie, relatii care se dezvolta intre oameni.

Clientii cu care ne mandrim

Ce spun despre noi

Sunt foarte multumit de colaborarea noastra. Am realizat impreuna o campanie de promovare google ads inca din 2016 continuand cu optimizare SEO care a avut un real succes site-ul fiind prezent in primele pozitii.
Filip Valentin
Waltrans.ro
Am inceput colaborarea in luna mai 2020 pentru promovarea prin Google ads unde am avut rezultate exceptionale. Am avut experiente anterioare cu mai multe agentii care nu s-au ridicat nici pe departe la nivelul rezultatelor obtinute de cei de la sicmedia
Andreea Elena
Parbrize24
Colaborare super OK! Mi-au construit siteul magazinudegravura Comunicare 10, realizare site 10 plus. Ulterior am derulat campanii de promovare cu real succes ! Recomand colaborarea cu ei, sunt cu adevarat profesionisti.
Daniel Bejan
Magazinudegravura.ro
Colaborarea cu SIC MEDIA m-a scos dintr-un mare impas. Fiind la început de drum, imaginea și micile detalii fac diferența. Promptitudine, profesionalism si receptivitate la orice sugestie. Mulțumesc din suflet. Recomand cu cea mai mare încredere! Mult succes tuturor!
Panaet Claudiu
ZGR.ro

Echipa Noastra

Echipa noastra este formata din strategi in marketing si comunicare, web designeri si programatori IT.

Ne este foarte greu sa facem o lista cu echipa sic media pentru ca aceasta este diferita de la proiect la proiect.

Colaboram cu diverse persoane sau firme pe domeniile de: traduceri continut in diverse limbi, programatori specializati in diverse domenii, experti in retele de socializare, editori video, fotografi, bloggeri, firme de print si multi altii.

Pentru noi, aceasta reprezinta formula succesului, reusind in toti acesti an de activitate sa strangem aproape oameni talentati si bussines-uri de incredere.

Indiferent de motivul pentru care alegeti sa colaborati cu echipa sic media, va putem garanta implicare totala si dedicare.

Consideram ca suntem alegerea perfecta pentru compania dvs pentru ca de fiecare data dorim sa lucram la cele mai inalte standarde.

Agentia SICmedia

Asteptam sa ne cunoastem si va furnizam rezultate reale