0785 888 118
office@sicmedia.ro
Inca din 2016

Descoperiti agentia sicmedia

Aflati informatii utile despre noi, agentia si echipa dumneavoastra pentru dezvoltarea oricarui model de afaceri online.

Despre sicmedia

Suntem o agentie axata in principal pe publicitatea online infiintata in anul 2016 din dorinta de a schimba modul in care este perceput marketingul in Romania !

Ne-am diferentiat fata de concurenta si o sa o facem in continuare prin rezultatele concrete pe care le obtinem in proiectele dezvoltate.

Propunem clientilor solutii care un urma unei analize de specialitate, vor avea ca rezultat cresterea vizibilitatii brandului si mai mult de atat, direct proportional cu acesta, cresterea numarului de clienti pentru produsele sau serviciile oferite.

Nu suntem doar o alta agentie de web design si marketing online, ci o echipa de oameni pasionati si priceputi la ceea ce fac.

Suntem o agentie care se axeaza pe rezultate si care isi propune sa ofere cele mai creative si profesioniste servicii din domeniu. 

Inca de la inceput obiectivul nostru a fost de a ajuta business-urile sa devina globale oferindu-le experiente digitale uimitoare.

SERVICII DEDICATE
Servicii digitale adaptate nevoilor clientilor

SiC media este o agentie interactiva specializata in furnizarea de solutii profesionale pentru dezvoltarea afacerilor pe internet.

Web
In procesul ce creare a site-urilor web, incepem prin a studia concurenta si a intelege perfect domeniul de activitate pentru a putea in final sa realizam un website bine definit.
Promovare online
Daca website-ul nu este gasit dupa niciun cuvant cheie in motoarele de cautare cu siguranta nu isi atinge scopul pentru care a fost creat. Din acest motiv oferim servicii de promovare cu rezultate dovedite.
Identitate & Grafica
Daca aveti o idee, noi putem sa-i dam forma si culoare. Scopul graficii publicitare este de a capta atentia utilizatorilor si in acelasi timp de a scoate in evidenta mesajul dorit de transmis.

Garantam calitatea serviciilor !

Sa oferim servicii de calitate a fost regula de baza care a ghitat proiectul SIC MEDIA inca de la intrarea pe piata. Pe parcursul anilor de activitate am imbunatatit constant fiecare serviciu oferit in parte si am avut ca si scop principal satisfactia clientilor

De ce sa lucram împreuna ?

Experienta, transparenta, succes. Sunt doar 3 dintre cele mai potrivite cuvinte care sa ne descrie.

Relatie deschisa

Agentia noastra pune un mare accent pe comunicarea si abordarea deschisa, in acest mod relatiile pe care le dezvoltam nu sunt numai intre firma si clientii nostri, ele sunt in primul rand relatii de amicitie, relatii care se dezvolta intre oameni.

Implicare maxima

Suntem 100% angajati cu proiectul in desfasurare si vom folosi aceeasi hotarare pentru a ne alinia la toate cerintele clientilor care ne vor solicita sa oferim servicii in viitor. Aceasta daruire provine din dorinta noastra de a fi mereu mai buni si intotdeauna inaintea tuturor !

Ne atingem obiectivele

Nu este suficient sa trasam niste obiective alaturi de voi pe care sa le stipulam intr-un contract de colaborare. Ideal ar fi ca fiecare obiectiv asupra caruia convenim sa fie atins intr-un timp cat mai scurt. Tocmai din acest motiv avem o echipa de specialisti care vor realiza intocmai ceea ce le solicitati.

Echipa noastra

Echipa noastra este formata din strategi in marketing si comunicare, web designeri si programatori IT.

Ne este foarte greu sa facem o lista cu echipa sic media pentru ca aceasta este diferita de la proiect la proiect. 

Colaboram cu diverse persoane sau firme pe domeniile de: traduceri continut in diverse limbi, programatori specializati in diverse domenii, experti in retele de socializare, editori video, fotografi, bloggeri, firme de print si multi altii.

 

Pentru noi, aceasta reprezinta formula succesului, reusind in toti acesti an de activitate sa strangem aproape oameni talentati si bussines-uri de incredere.

 

 

Indiferent de motivul pentru care alegeti sa colaborati cu echipa sic media, va putem garanta implicare totala si dedicare. Consideram ca suntem alegerea perfecta pentru compania dvs pentru ca de fiecare data dorim sa lucram la cele mai inalte standarde.

Image
Echipa sic media

Asteptam sa ne cunoastem si va furnizam rezultate reale