Despre noi​

SICMEDIA

Afla informatii utile despre noi, agentia si echipa ta pentru dezvoltarea oricarui model de afaceri online.

Nu suntem doar o alta agentie de web design si marketing online, ci o echipa de oameni pasionati si priceputi la ceea ce fac.

Misiune

Suntem o agenție determinată să depășească așteptările, concentrându-ne pe obținerea rezultatelor palpabile și oferirea celor mai inovatoare și profesioniste servicii din industrie.

Ne angajăm să aducem valoare reală afacerilor prin soluții personalizate, menite să transforme și să conducă la succesul durabil al fiecărui partener.

Viziune

Suntem o agentie interactiva specializata in furnizarea de solutii profesionale pentru dezvoltarea afacerilor pe internet.
Propunem clientilor solutii care un urma unei analize de specialitate, vor avea ca rezultat cresterea vizibilitatii brandului si mai mult de atat, direct proportional cu acesta, cresterea numarului de clienti pentru produsele sau serviciile oferite.

Obiective​

Obiectivul nostru din prima zi a fost de a ajuta business-urile să devină globale, oferindu-le experiențe digitale uimitoare care să transcindă granițele și să creeze conexiuni autentice la nivel mondial. 

Ne-am propus să fim calea prin care fiecare afacere poate să-și transforme viziunea în realitate, să depășească frontierele geografice și să cucerească inimile și mințile unei audiențe internaționale, oferindu-le experiențe digitale care să rămână memorabile și inspiratoare.

Echipa

sic media

Echipa noastra este formata din strategi in marketing si comunicare, web designeri si programatori IT.
Ne este foarte greu sa facem o lista cu echipa sic media pentru ca aceasta este diferita de la proiect la proiect.

Colaboram cu diverse persoane sau firme pe domeniile de: traduceri continut in diverse limbi, programatori specializati in diverse domenii, experti in retele de socializare, editori video, fotografi, bloggeri, firme de print si multi altii.

Pentru noi, aceasta reprezinta formula succesului, reusind in toti acesti an de activitate sa strangem aproape oameni talentati si bussines-uri de incredere.

Indiferent de motivul pentru care alegeti sa colaborati cu echipa sic media, va putem garanta implicare totala si dedicare.

Consideram ca suntem alegerea perfecta pentru compania dvs pentru ca de fiecare data dorim sa lucram la cele mai inalte standarde.

Ce spun

Clientii nostri ?

Nu ne mandrim doar cu un portofoliu bogat de clienti, ci si cu rezultatele pe care le-am obtinut pentru fiecare in parte

Claudiu
Read More
Colaborarea cu SIC MEDIA m-a scos dintr-un mare impas. Fiind la început de drum, imaginea și micile detalii fac diferența. Promptitudine, profesionalism si receptivitate la orice sugestie. Mulțumesc din suflet. Recomand cu cea mai mare încredere! Mult succes tuturor!
Filip Valentin
Read More
Sunt foarte multumit de colaborarea noastra. Am realizat impreuna o campanie de promovare google ads inca din 2016 continuand cu optimizare SEO care a avut un real succes site-ul fiind prezent in primele pozitii.
Daniel Bejan
Read More
Colaborare super OK! Mi-au construit siteul magazinudegravura Comunicare 10, realizare site 10 plus. Ulterior am derulat campanii de promovare cu real succes ! Recomand colaborarea cu ei, sunt cu adevarat profesionisti.
Adrian
Read More
Am inceput colaborarea in luna mai 2020 pentru promovarea prin Google ads unde am avut rezultate exceptionale. Am avut experiente anterioare cu mai multe agentii care nu s-au ridicat nici pe departe la nivelul rezultatelor obtinute de cei de la sicmedia

De ce sa lucram

impreuna

Avantajele colaborarii inca de la inceput cu echipa SIC MEDIA pentru dezvoltarea proiectelor tale.

Ne dorim sa dezvoltam proiecte de succes si de aceea sustinem parteneriate stranse cu clientii nostri, intrucat experienta ne-a invatat ca un proiect este de succes atunci cand implicarea este maxima din ambele parti.

Relatie personala

Pentru ca preferam o colaborare cat mai directa, suntem tot timpul disponibili telefonic sau pe canalele de socializare pentru clientii nostri.

Ne bazam doar pe noi​

Nu suntem dependenti de terte parti in serviciile pe care le oferim, ceea ce inseamna ca excludem din start amanarile sau intarzierile.​

Experienta

Suntem o agentie cu experienta de peste 8 ani in domeniu si zeci de proiecte finalizate

Program flexibil

Avem un program flexibil pentru a satisface nevoile tuturor clientilor nostri.

Nu facem compromisuri

Am pornit la drum cu ideea de a oferi servicii ireprosabile si cu dorinta de a ne dezvolta prin recomandarile clientilor. Din acest motiv nu ne permintem sa tratam cu neglijenta nici cel mai nesemnificativ detaliu.

Servicii multiple​​

Sic media va pune la dispozitie toate serviciile de marketing digital într-un singur loc.

Calitate​​

Punem foarte mare accent pe calitatea serviciilor oferite iar multumirea clientilor este principalul nostru scop.

Ce ne

diferentiaza ?

Ne-am diferentiat fata de concurenta si o sa o facem in continuare prin rezultatele concrete pe care le obtinem in proiectele dezvoltate.

Garantam calitatea serviciilor

Sa oferim servicii de calitate a fost regula de baza care a ghitat proiectul sicmedia inca de la intrarea pe piata. 

Pe parcursul anilor de activitate am imbunatatit constant fiecare serviciu oferit in parte si am avut ca si scop principal satisfactia clientilor !

Implicare maxima

Suntem 100% angajati cu proiectul in desfasurare si vom folosi aceeasi hotarare pentru a ne alinia la toate cerintele clientilor care ne vor solicita sa oferim servicii in viitor.

Aceasta daruire provine din dorinta noastra de a fi mereu mai buni si intotdeauna inaintea tuturor !

Experienta

Nu este suficient sa trasam niste obiective alaturi de voi pe care sa le stipulam intr-un contract de colaborare.

 Ideal ar fi ca fiecare obiectiv asupra caruia convenim sa fie atins intr-un timp cat mai scurt. 

Tocmai din acest motiv avem o echipa de specialisti care vor realiza intocmai ceea ce le solicitati.

Relatie deschisa ​

Agentia noastra pune un mare accent pe comunicarea si abordarea deschisa. 

In acest mod relatiile pe care le dezvoltam nu sunt numai intre firma si clientii nostri, ele sunt in primul rand relatii de amicitie, relatii care se dezvolta intre oameni.

Lasam presa sa vorbeasca !