Despre noi

Afla informatii utile despre noi, agentia si echipa ta pentru dezvoltarea oricarui model de afaceri online.

Nu suntem doar o alta agentie de web design si marketing online, ci o echipa de oameni pasionati si priceputi la ceea ce fac.

Suntem o agentie axata in principal pe publicitatea online infiintata in anul 2016 din dorinta de a schimba modul in care este perceput marketingul in Romania !

 
0 +
Clienti multumiti
+ 0
ani de activitate
, Despre

Agentia care iti garanteaza succesul !

Suntem o agentie care se axeaza pe rezultate si care isi propune sa ofere cele mai creative si profesioniste servicii de pe piata.

+100

Clienti multumiti

Portofoliul nostru de clienti este dovada clara a corectitudinii si calitatii serviciilor noastre.

Indiferent ca este vorba de un site web complex, un simplu site de prezentare sau un magazin online, oferim afacerii tale solutia optima.

Ce ne
diferentiaza ?

Ne-am diferentiat fata de concurenta si o sa o facem in continuare prin rezultatele concrete pe care le obtinem in proiectele dezvoltate.

SIC MEDIA

Garantam calitatea serviciilor

Sa oferim servicii de calitate a fost regula de baza care a ghitat proiectul sicmedia inca de la intrarea pe piata. Pe parcursul anilor de activitate am imbunatatit constant fiecare serviciu oferit in parte si am avut ca si scop principal satisfactia clientilor !

Misiune

Suntem o agentie care se axeaza pe rezultate si care isi propune sa ofere cele mai creative si profesioniste servicii din domeniu.

 

Viziune

Suntem o agentie interactiva specializata in furnizarea de solutii profesionale pentru dezvoltarea afacerilor pe internet.

Propunem clientilor solutii care un urma unei analize de specialitate, vor avea ca rezultat cresterea vizibilitatii brandului si mai mult de atat, direct proportional cu acesta, cresterea numarului de clienti pentru produsele sau serviciile oferite.

Obiective

 

Inca de la inceput obiectivul nostru a fost de a ajuta business-urile sa devina globale oferindu-le experiente digitale uimitoare.

Ce spun clientii ?

Nu ne mandrim doar cu un portofoliu bogat de clienti, ci si cu rezultatele pe care le-am obtinut pentru fiecare in parte

Echipa noastra

Echipa noastra este formata din strategi in marketing si comunicare, web designeri si programatori IT.

Ne este foarte greu sa facem o lista cu echipa sic media pentru ca aceasta este diferita de la proiect la proiect.

Colaboram cu diverse persoane sau firme pe domeniile de: traduceri continut in diverse limbi, programatori specializati in diverse domenii, experti in retele de socializare, editori video, fotografi, bloggeri, firme de print si multi altii.

Pentru noi, aceasta reprezinta formula succesului, reusind in toti acesti an de activitate sa strangem aproape oameni talentati si bussines-uri de incredere.

Indiferent de motivul pentru care alegeti sa colaborati cu echipa sic media, va putem garanta implicare totala si dedicare.

Consideram ca suntem alegerea perfecta pentru compania dvs pentru ca de fiecare data dorim sa lucram la cele mai inalte standarde.

, Despre
, Despre
Experienta, transparenta, succes.
Sunt doar 3 dintre cele mai potrivite cuvinte care sa ne descrie.

Implicare maxima

Suntem 100% angajati cu proiectul in desfasurare si vom folosi aceeasi hotarare pentru a ne alinia la toate cerintele clientilor care ne vor solicita sa oferim servicii in viitor.

Aceasta daruire provine din dorinta noastra de a fi mereu mai buni si intotdeauna inaintea tuturor !

Nu este suficient sa trasam niste obiective alaturi de voi pe care sa le stipulam intr-un contract de colaborare.

 Ideal ar fi ca fiecare obiectiv asupra caruia convenim sa fie atins intr-un timp cat mai scurt. 

Tocmai din acest motiv avem o echipa de specialisti care vor realiza intocmai ceea ce le solicitati.

Relatie deschisa

Agentia noastra pune un mare accent pe comunicarea si abordarea deschisa. 

In acest mod relatiile pe care le dezvoltam nu sunt numai intre firma si clientii nostri, ele sunt in primul rand relatii de amicitie, relatii care se dezvolta intre oameni.

De ce sa lucram impreuna ?

Avantajele colaborarii inca de la inceput cu echipa SIC MEDIA pentru dezvoltarea proiectelor tale.

Ne dorim sa dezvoltam proiecte de succes si de aceea sustinem parteneriate stranse cu clientii nostri, intrucat experienta ne-a invatat ca un proiect este de succes atunci cand implicarea este maxima din ambele parti.

Relatie personala
Pentru ca preferam o colaborare cat mai directa, suntem tot timpul disponibili telefonic sau pe canalele de socializare pentru clientii nostri.​
Ne bazam doar pe noi​
Nu suntem dependenti de terte parti in serviciile pe care le oferim, ceea ce inseamna ca excludem din start amanarile sau intarzierile.​
Program flexibil
Avem un program flexibil pentru a satisface nevoile tuturor clientilor nostri.
Nu facem compromisuri
Am pornit la drum cu ideea de a oferi servicii ireprosabile si cu dorinta de a ne dezvolta prin recomandarile clientilor. Din acest motiv nu ne permintem sa tratam cu neglijenta nici cel mai nesemnificativ detaliu.

Lasam presa sa vorbeasca !

Am reusit sa obtinem performante insemnate dea lungul timpului !