Echipa

Sic Media

Afla informatii utile despre noi, agentia si echipa ta
pentru dezvoltarea oricarui model de afaceri online.

Vezi detalii

Nu suntem doar o alta agentie de web design si marketing online, ci o echipa de oameni pasionati si priceputi la ceea ce fac.

Suntem o agenție care se axeaza pe rezultate si care isi propune sa ofere cele mai creative si profesioniste servicii din domeniu. Inca de la inceput obiectivul nostru a fost de a ajuta business-urile sa devina globale oferindu-le experiente digitale uimitoare.

CINE SUNTEM SI CE FACEM?

Suntem o agentie axata in pricipal pe publicitatea online infiintata in anul 2016 din dorinta de a schimba modul in care este perceput marketingul in Romania !

Scopul nostru este de a livra clientilor nostri cele mai bune servicii digitale, astfel sa construim relatii stranse cu business-uri de top.

Suntem specializati pe servicii de web design si servicii conexe, iar in momentul de fata ne putem mandri cu peste 150+ de clienti multumiti si suntem in continua dezvolare. Rezultatele experientei acumulate prin miile de ore muncite in domeniu isi spun cuvantul indiferent daca aveti nevoie de un sfat, un web-site sau o campanie de promovare .

De ce să lucrăm împreună

Experiență, transparență, succes. Sunt doar 3 dintre cele mai potrivite cuvinte care sa ne descrie.

Agentia noastra pune un mare accent pe comunicarea si abordarea deschisa, in acest mod relatiile pe care le dezvoltam nu sunt numai intre firma si clientii nostri, ele sunt in primul rand relatii de amicitie, relatii care se dezvolta intre oameni.

Suntem 100% dedicati proiectelor aflate in derulare si vom aborda cu aceeasi determinare fiecare cerinta a clientilor care ne vor solicita serviciile pe viitor.

Aceasta dedicare provine din dorinta noastra de a fi tot timpul mai buni, tot timpul cu un pas inaintea tuturor!

5+

ani de experienta

PARTENERI & CLIENTI

Portofoliul nostru de clienti este dovada clara a corectitudinii si calitatii serviciilor noastre. Indiferent ca este vorba de un site web complex, un simplu site de prezentare sau un magazin online ... oferim afacerii tale solutia optima.

SIC MEDIA

Ne-am diferentiat fata de concurenta si o sa o facem in continuare prin rezultatele concrete pe care le obtinem in proiectele dezvoltate.

Propunem clientilor solutii care un urma unei analize de specialitate, vor avea ca rezultat cresterea vizibilitatii brandului si mai mult de atat, direct proportional cu acesta, cresterea numarului de clienti pentru produsele sau serviciile oferite.

STATISTICI INTERESANTE ALE COMPANIEI

25000+

Linii de cod analizate

150+

Proiecte LANSATE

200+

Ore de suport oferite

180+

Clienti multumiti

OFERIM SERVICII DIGITALE
ADAPTATE NEVOILOR CLIENTILOR

SiC media este o agentie interactiva specializata in furnizarea de solutii profesionale pentru dezvoltarea afacerilor pe internet.

Cand vorbim de "creare site web", studiem mereu concurenta si incercam sa intelegem perfect domeniul dumneavoastra de activitate pentru a va crea un website bine definit.

DESIGN GRAPHIC

Ai o idee, putem sa-i dam forma si culoare, rezultand un design placut si atragator. Grafica publicitara trebuie sa atinga 2 scopuri: sa capteze atentia si sa transmita mesajul dorit.

MARKETING ONLINE

Degeaba detineti un site web daca nu este gasit nici macar dupa un cuvant cheie dorit. Pentru a avea succes, aveti nevoie de o pagina web eficienta si bine promovata / optimizata.

PRODUCTIE SI PRINT

De la carti de vizita si cataloage pana la bannere, steag-uri, firme luminoase sau Autocolant printat, capabili sa satisfacem dorintele tuturor.

Asteptam sa ne cunoastem si sa-ti furnizam rezultate reale

Ionut SenchiuOwner
Agentia noastra ofera solutia completa de comunicare eficienta in mediul online pentru cresterea vizibilitatii firmei dvs.

GARANTAM CALITATEA SERVICIILOR

A oferi servicii de calitate este o regula pe care am impus-o inca de la intrarea pe piata a proiectului SIC MEDIA. Au trecut mai multi ani, perioada in care am imbunatatit constant fiecare serviciu oferit si ne-am axat pe multumirea tuturor clientilor nostri, indiferent de natura solicitarilor pe care le primim.

Fie ca alegeti un serviciu de creare site, unul de realizare a unui magazin online sau promovare prin diverse metode, va garantam de fiecare data o implicare totala si o dedicare ireprosabila. Avem cheia serviciilor perfecte pentru compania dumneavoastra si ne punem intotdeauna in slujba clientilor care ne contacteaza pentru ca dorim sa performam de fiecare data la cele mai inalte standarde !

TESITMONIALE CLIENTI

Ce spun clientii nostrii cu care am colaborat de-a lungul timpului
  • Colaborare super OK!!!!!! Mi au construit siteul magazinudegravura. ro, comunicare 10,realizare site 10 plus. Recomand colaborarea cu ei, sunt cu adevarat profesionisti.
    Daniel Bejan, Magazinudegravura.ro
  • Sunt foarte multumit de colaborarea noastra. Am realizat impreuna o campanie de promovare care a avut un real succes. Dorim sa multumim pe aceasta cale echipei WEBSIC pentru profesionalismual, promptitudinea si seriozitatea de care a dat dovada.
    Vali Filip, Waltrans.ro

TOTUL SE DESFASOARA FOARTE SIMPLU

planificare proiect

Fiecare proiect realizat cu echipa SIC MEDIA beneficiaza de o planificare si o strategie foarte bine structurata pe etape de lucru !

design & programare

Toate site-urile beneficiaza de o dezvoltare a carei rezultat este un design cat mai fidel cu cel dorit de beneficiar...

testare & livrare

Fiecare proiect in parte necesita o atentie deosebita in ceea ce priveste testarile, inainte de a fi livrat clientilor.

Echipa noastra

Echipa noastra este formata din strategi in marketing si comunicare, senior designeri si arhitecti, web designeri si programatori IT.

Ionut Senchiu

CEO / Founder

Experienta m-a invatat ca succesul unei companii este dat de performanta echipei de marketing, care reprezinta factorul cheie pentru fiecare afacere.

Iulia Oana

Marketing specialist , Co-founder

Pentru a avea succesul dorit, un site web

Degeaba detineti un site web daca nu este gasit nici macar dupa un cuvant cheie dorit. Pentru a avea succes, aveti nevoie de o pagina web eficienta si bine promovata .

Primul pas important este intalnirea cu tine, discutarea proiectului si intelegerea nevoilor tale.

Urmeaza sa facem brainstorming si sedinte interne pentru cele mai bune idei si sa schitam propunerea.

Trecem la implementarea proiectului si te vom tine la curent cu stadiu in care ne aflam si progresele facute.

Momentul nostru preferat, deoarece bucuria clientilor atunci cand asteparile le sunt depasite este nepretuita.

Like our page

5894

Follow Us

25374

Circle Us

3841

Spune-ne despre tine si afacerea ta, iar noi te vom ajuta!

Chiar daca ai deja afaceri online sau urmeaza sa te extinzi, suntem aici sa te ajutam.

Primiti toate ofertele noastre direct pe mail

URMARITI-NE SI PE

TOP