Creare magazin online

profesional.

Cream magazine online folosind platforme performante precum Woocommerce, CS-Cart sau Prestashop pentru a beneficia de o oferta completa.

Pentru a putea fluidiza procesul de vanzare al produselor si a obtine performantele dorite, integram cele mai importante functionalitati pe plaforme performante de ecommerce

Avantajele tale

Ce va contine magazinul

Un alt mare avantaj al magazinelor online este reprezentat de faptul ca pot atinge un numar nelimitat de clienti pe plan national sau international. Clientul poate avea controlul deplin asupra comenzilor si stocurilor, si isi poatea administrea de unul singur magazinul online 24/7
Iti integram cele mai importante functionalitati intr-o platforma performanta, cu ajutorul careia sa fluidizezi cat mai mult procesul de vanzare si sa obtii performantele scontate
Sunt mai multe avantaje pe care le aduce prezenta in topul cautarilor.
Panou administrare

Site-ul beneficiaza de panou de administrare pentru a simplifica gestionarea continutului.

Generare automata AWB

Exista posibilitatea de a genera automat AWB-ul comenzii ( in functie de firma de curierat selectata ) si a gestiona direct din panou de control toata activitatea

Plata securizata cu cardul

Integram la cerere plata securizata cu cardul bancar sau prin intermediul sms-ului pentru a simplifica tot procesul de comanda.

GDPR

Exista posibilitatea de a genera automat AWB-ul comenzii ( in functie de firma de curierat selectata ) si a gestiona direct din panou de control toata activitatea In urma noilor reglementari UE cu privire la siguranta si colectarea datelor oferim si implementare GDPR

Cupoane discount

Opteaza pentru reduceri in functie de sezon, valoarea sau numarul de produse adaugate in cos sau oricare alte criterii pentru a fideliza clientii care iti viziteaza magazinul online.

Stoc in timp real

Stocurile tale pot fi tot timpul la zi pentru ca magazinul pe care il cream va beneficia de functia de gestiune a lor in timp real

Responsive

Pentru cei care vor vizita site-ul web prin intermediul unui telefon sau a unei tablete, site-ul va fi 100% adaptabil rezolutiei.

Responsive

Pentru cei care vor vizita site-ul web prin intermediul unui telefon sau a unei tablete, site-ul va fi 100% adaptabil rezolutiei.

Comparara produse

Pentru a usura procesul de cumparare, clientii pot compara doua sau mai multe produse direct prin functia implementata magazinului tau online.

Facturare dintr-un singur click

Putem integra in panou de administrare plugin-uri ale programelor de contabilitate pentru a factura direct prin intermediul website-ului.

Status comenzi

Statusul comenzilor se poate actualiza pentru ca utilizatorii sa stie ce se intampla cu produsul comandat pe tot parcursul dintr-e plasare comenzii si livrare.

Baza de date clienti

Platforma folosita faciliteaza gestionarea clientilor si categorisirea lor pe mai multe grupuri precum si vizualizarea intreg istoricului lor pe site.

Doresti sa ai propriul magazin online ?
In functie de cerinte, putem oferi solutii personalizate pentru proiectele tale din mediul online. Cream magazine complet functionale si privim fiecare proiect din perspectiva unui potential client, astfel incat rezultatul sa poata raspunde la intrebarile generale ale vizitatorului.

Pretul final variaza in functie de complexitatea proiectului tau si de functiile pe care doresti sa ne implementam. Pretul de pornire pentru un magazin online este de 500 euro insa poate varia destul de mult.

Nu trebuie decat sa completezi formularul de oferta sau sa ne apelati si ulerior primesti pretul final pentru proiectul tau.

Folosim una dintre cele mai puternice platforme de management al continutului ( CMS ) precum WordPress si plugin-ul custom Woocommerce pentru a beneficia de securitate sporita, update-uri fregvente si o administrare usoara si intuitiva pentru utilizatori.
De regula timpul de creare a unui magazin online este cuprins intre 15 si 30 zile. Timpul de realizare este influentat de cele mai multe ori de complexitatea proiectului sau de rapiditatea comunicarii cu beneficiarul in privinta modificarilor sau a materialelor pe care trebuie sa ni le furnizeze.
Cu siguranta DA ! Am ales sa folosim CMS-ul WordPress cu Woocommerce pentru majoritatea site-urilor realizate pentru a oferi beneficiarilor posibilitatea de a-si administra website-ul simplu si intuitiv. Mai mult de atat, dupa realizarea magazinului, oferim suport pentru a invata cum sa il administrezi de unul singur.
Beneficiati de mententanta GRATUITA si modificari nelimitate in primul an de contract, iar dupa aceea puteti beneficia de acest serviciu alegand unul din pachetele noastre special create pentru mententata ulterioara crearii magazielor.