, Creare Magazin Online

Creare magazin online

profesional.

Magazinele online au devenit foarte cautate deoarece pot oferi detinatarilor oportunitatea de a comercializa produsele la costuri foarte mici daca facem comparatie cu magazinele fizice unde sunt necesare costuri suplimentare precum amenajarea spatiului, costul chiriei si a utilitatilor…

 

Solutii ecommerce

complete

Cream magazine online folosind platforme performante precum Woocommerce, CS-Cart sau Prestashop pentru a beneficia de o oferta completa..

Pentru a putea fluidiza procesul de vanzare al produselor si a obtine performantele dorite, integram cele mai importante functionalitati pe plaforme performante de ecommerce

, Creare Magazin Online

Ce va contine

magazinul tau

Un alt mare avantaj al magazinelor online este reprezentat de faptul ca pot atinge un numar nelimitat de clienti pe plan national sau international. Clientul poate avea controlul deplin asupra comenzilor si stocurilor, si isi poatea administrea de unul singur magazinul online 24/7

Iti integram cele mai importante functionalitati intr-o platforma performanta, cu ajutorul careia sa fluidizezi cat mai mult procesul de vanzare si sa obtii performantele scontate

Panou administrare
Site-ul beneficiaza de panou de administrare pentru a simplifica gestionarea continutului.
Seo friendly
Website-uri optimizate pentru a facilita pozitionarea in google
Plata securizata cu cardul
Integram la cerere plata securizata cu cardul bancar sau prin intermediul sms-ului pentru a simplifica tot procesul de comanda.
GDPR
In urma noilor reglementari UE cu privire la siguranta si colectarea datelor oferim si implementare GDPR
Cupoane discount
Opteaza pentru reduceri in functie de sezon, valoarea sau numarul de produse adaugate in cos sau oricare alte criterii pentru a fideliza clientii care iti viziteaza magazinul online.
Baza de date clienti
Platforma folosita faciliteaza gestionarea clientilor si categorisirea lor pe mai multe grupuri precum si vizualizarea intreg istoricului lor pe site.
Status comenzi
Statusul comenzilor se poate actualiza pentru ca utilizatorii sa stie ce se intampla cu produsul comandat pe tot parcursul dintr-e plasare comenzii si livrare.
Responsive
Pentru cei care vor vizita site-ul web prin intermediul unui telefon sau a unei tablete, site-ul va fi 100% adaptabil rezolutiei.
Generare automata AWB
Exista posibilitatea de a genera automat AWB-ul comenzii ( in functie de firma de curierat selectata ) si a gestiona direct din panou de control toata activitatea
Comparara produse
Pentru a usura procesul de cumparare, clientii pot compara doua sau mai multe produse direct prin functia implementata magazinului tau online.
Facturare dintr-un singur click
Putem integra in panou de administrare plugin-uri ale programelor de contabilitate pentru a factura direct prin intermediul website-ului.
Social media
Contectam website-ul cu retelele de socializare pentru a fi in vizorul clientilor in toate mediile online.
Stoc in timp real
Stocurile tale pot fi tot timpul la zi pentru ca magazinul pe care il cream va beneficia de functia de gestiune a lor in timp real
, Creare Magazin Online
Platforma ecommerce adaptabila Multiple posibilitati de customizare

Platforma cu panou de administrare intuitiv

Pentru a putea gestiona foarte usor si eficient comenzile de pe laptop sau mobil chiar si fara cunostinte avansate

Prin intermediul panourilor de administrare ale magazinelor online dezvoltate de noi veti avea control deplin asupra produselor, stocurilor sau a comenzilor plasate de catre clienti. In acelasi timp veti gasi rapoarte detaliate cu privire la vanzari sau clienti si activitatea acestora.

De ce sa sa lucram

impreuna

Un site web reprezinta imaginea dumneavoastra in mediul online, din acest motiv, acesta trebuie sa inspire incredere utilizatorilor prin modul de realizare, iar impreuna cu un continut relevant, interesant si in pas cu ultimele tendinte va reprezenta cheia spre succes.

1
Experienta
Suntem o agentie cu experienta de peste 8 ani in domeniu si zeci de proiecte finalizate
2
Calitate
Punem foarte mare accent pe calitatea serviciilor oferite iar multumirea clientilor este principalul nostru scop.
3
Servicii multiple
Sic media va pune la dispozitie toate serviciile de marketing digital într-un singur loc.

Lasam cifrele sa vorbeasca !

Am reusit sa obtinem performante insemnate dea lungul timpului !

+0K

LINII DE COD ANALIZATE

+0

SITE-URI LANSATE

0+

COLABORATORI

0+

CLIENTI MULTUMITI

Ce spun clientii ?

Nu ne mandrim doar cu un portofoliu bogat de clienti, ci si cu rezultatele pe care le-am obtinut pentru fiecare in parte

Doresti sa ai propriul magazin online ?

In functie de cerinte, putem oferi solutii personalizate pentru proiectele tale din mediul online. Cream magazine complet functionale si privim fiecare proiect din perspectiva unui potential client, astfel incat rezultatul sa poata raspunde la intrebarile generale ale vizitatorului.

Spune-ne despre tine si afacerea ta, iar noi te vom ajuta!

Chiar daca ai deja afaceri online sau urmeaza sa te extinzi, suntem aici sa te ajutam.

Afla mai multe..
Intrebari frecvente

Va prezetam raspunsurile celor mai fregvente intrebari ale clientilor cu privire la procesul de realizare a unui magazin online

Pretul final variaza in functie de complexitatea proiectului tau si de functiile pe care doresti sa ne implementam. Pretul de pornire pentru un magazin online este de 500 euro insa poate varia destul de mult.

Nu trebuie decat sa completezi formularul de oferta sau sa ne apelati si ulerior primesti pretul final pentru proiectul tau.

Folosim una dintre cele mai puternice platforme de management al continutului ( CMS ) precum WordPress si plugin-ul custom Woocommerce pentru a beneficia de securitate sporita, update-uri fregvente si o administrare usoara si intuitiva pentru utilizatori.

De regula timpul de creare a unui magazin online este cuprins intre 15 si 30 zile. Timpul de realizare este influentat de cele mai multe ori de complexitatea proiectului sau de rapiditatea comunicarii cu beneficiarul in privinta modificarilor sau a materialelor pe care trebuie sa ni le furnizeze.

 

Cu siguranta DA ! Am ales sa folosim CMS-ul WordPress cu Woocommerce pentru majoritatea site-urilor realizate pentru a oferi beneficiarilor posibilitatea de a-si administra website-ul simplu si intuitiv. Mai mult de atat, dupa realizarea magazinului, oferim suport pentru a invata cum sa il administrezi de unul singur.

 

Beneficiati de mententanta GRATUITA si modificari nelimitate in primul an de contract, iar dupa aceea puteti beneficia de acest serviciu alegand unul din pachetele noastre special create pentru mententata ulterioara crearii magazinurilor.

Daca mai aveti si alte intrebari cu privire la procesul de realizare al magazinelor online, costuri sau etapele realizarii, va stam la dispozitie prin metodele de contact afisate pe site.