SOLICITATI O OFERTA PERSONALIZATA

Contactati-ne solicitand o oferta de pret pentru proiect si va vom raspunde in maxim 24 de ore la adresa de email completata in formular.

Agentie de publicitate

Branding & Identitate vizuala

Creativitatea si profesionalismul nostru se regasesc in imaginea clientilor noștri.
Oferim servicii complete de Branding, ne adaptam cerintelor clientilor nostri si ii consiliem intotdeauna cu sfaturi privind tendintele moderne

Branding şi identitate vizuală companie

Brandingul este unul din cele mai importante aspecte al oricarei afaceri, mica, mare, de retail, B2B.
O strategie de branding eficienta iti ofera un mare avantaj intr-o piata competitiva in continua crestere. Dar ce inseamna mai exact “brandingul”?

Într-un mod simplu, brandul tău este promisiunea ta către clienţi. Le spune la ce să se aştepte de la produsele şi serviciile tale şi îţi diferenţiază oferta de cea a competitorilor tăi. Brandul este derivat din tine, din ceea ce eşti în realitate, ceea ce doreşti să fii şi din ceea ce eşti conform percepţiei consumatorilor.

REALIZARE LOGO VECTORIAL

SLOGAN

MATERIALE PUBLICITARE

SITE-UL & PROMOVAREA

Branding &

Identitate vizuala

Pentru crearea unei identitati vizuale este nevoie de mai mult decat un nume de firma sau realizarea unui logo.Un logo nu e un brand.

Niciodată să nu spui că logo = brand sau identitate vizuala.

Un brand beneficiaza de o identitate vizuala, un set de haine, asortate. Tinand cont ca oamenii sunt vizuali, identitatea vizuala are un rol esential in constructia unui brand.  Pentru crearea identitatii vizuale sunt necesare mai multe servicii de branding, cu mai multe etape: cercetarea, analiza, strategia de brand si design -ul.

Crearea unei identitati vizuale pentru firma presupune elemente precum: crearea logo-ului, cromatica, fonturi, imagini, grafica publicitara. Identitatea vizuala este o experienta pe care o vezi. Cea mai valoroasa comunicare vizuala pe care o are firma ta.

 

 

Vrei sa fi unic ? SIC MEDIA stie ce are de facut ca imaginea firmei tale sa arate bine.

INCEPTI COLABORAREA CU SIC MEDIA

O sa facem tot ce ne sta in putinta pentru proiectul dvs.

TOP