Agentie Web

Buzau.

Servicii profesionale 
 

Realizare website profesional

Creare site web Buzau

Realizam site-uri web de inalta calitate datorita faptului ca suntem axati pe implementarea functionalitatilor avansate si a design-urilor adaptate tendintelor actuale.

In ultimul timp cea mai importanta parte din traficul unui site web este receptionat de pe dispozitivele mobile, de aceea cand implementam structura unui site includem un obiectiv pe care orice client il tinteste : realizarea site-ului cu design adaptabil

Pe langa unicitatea design-urilor, beneficiati de realizare unui site web cu o viteza superioara de incarcare fata de concurenta si design 100% responsiv.

Panou de administrare

Website-urile sunt dotate cu panou de administrare pentru o gestiune mai usoara a continutului.

Responsive

Pentru cei ce o sa acceseze site-ul de pe telefoane sau tablete, site-urile web sunt 100% responsive

SEO Friendly

Website-uri optimizate pentru a facilita pozitionarea in google

Realizare Magazin Online Buzau

Interfata de administrare intuitiva, module de gestiune si facturare incluse si pana la statistici,contorizare trafic si vizitatori in timp real, magazinul creat de agentia noastra va satisface toate cerintele d-voastra fiind extrem de simplu de manageriat.

Fiecare proiect de ecommerce dezvoltat de catre SIC MEDIA are tematica dezvoltata in functie de domeniul de activitate pentru care este realizat, beneficiind de un design unic, cu un impact placut si in concordanta cu brand-ul.

DORITI SA AVETI PROPRIUL SITE?

Pe langa functionalitatile afisate mai sus, putem oferi solutii personalizate pentru proiectul dumeavoastra in functie de cerintele primite.

Modul in care alegeti sa fie structurat si realizat site-ul web al companiei sau al marcii pe care o promovati reflecta viziunea proprie si este nevoie ca aceasta sa fie transmisa mai departe corect, coerent, agreabil si usor catre clienti

 

SOLICITATI O OFERTA PERSONALIZATA

Contactati-ne solicitand o oferta de pret pentru proiect si va vom raspunde in maxim 24 de ore la adresa de email completata in formular.

Doriti o oferta personalizata ?

Suntem o echipă specializată în web design si marketing online ,pregătită să vă ofere o gamă completă de servicii specifice promovării online.

Detalii: (004) 0785 888 118.

TOP