SOLICITATI O OFERTA PERSONALIZATA

Contactati-ne solicitand o oferta de pret pentru proiect si va vom raspunde in maxim 24 de ore la adresa de email completata in formular.

Agentie de publicitate

DE CE AM ALES SA CREAM UN PROGRAM DE AFILIERE ?

Am ales acest lucru din dorinta de a rasplatii persoanele care ne recomanda si ne aduc noi parteneri! Sunteti foarte importanti pentru noi si dorim sa va aratam acest lucru!

Stim cu toti cat de reticenta e lumea cand vine vorba de a lucra cu persoane pe care nu le cunosc, dar noi suntem diferiti!
De ce spun asta? — Pentru simplul fapt ca noua ne place sa ne implicam mai mult in cunoasterea clientului, nu ne place sa fie o relatie strict profesionala. Spunem asta deoarece am ajuns la concluzia ca implicarea in relatia companie-client aduce mult mai multe beneficii si de o parte si de alta!

Pentru tine, cel care ne recomanzi si ne ajuti sa legam noi parteneriate, avem un mic cadou! Si anume, 25% din valoarea contractului semnat cu noul nostru drag partener, iti revine tie! Nu trebuie sa iti bati capul legat de chestiunile legale, noi ne vom ocupa de tot, tu doar o sa iti ie banii!
Acesta este un semn de apreciere pentru tine si efortul tau!

TOP