SITE-UL WEB

CARTEA TA DE VIZITA ONLINE !

Realizam site-uri web optimizate folosind tehnologii de ultima generatie.

Realizare website

Creare site web

Realizam site-uri web de inalta calitate datorita faptului ca suntem axati pe implementarea functionalitatilor avansate si a design-urilor adaptate tendintelor actuale.

In ultimul timp cea mai importanta parte din traficul unui site web este receptionat de pe dispozitivele mobile, de aceea cand implementam structura unui site includem un obiectiv pe care orice client il tinteste : realizarea site-ului cu design adaptabil

Pe langa unicitatea design-urilor, beneficiati de realizare unui site web cu o viteza superioara de incarcare fata de concurenta si design 100% responsiv.

Panou de administrare

Website-urile sunt dotate cu panou de administrare pentru o gestiune mai usoara a continutului.

Responsive

Pentru cei ce o sa acceseze site-ul de pe telefoane sau tablete, site-urile web sunt 100% responsive

SEO Friendly

Website-uri optimizate pentru a facilita pozitionarea in google

SITE-URI ADAPTABILE

Site-urile ies in evidena prin simplitate si claritate, orientarea catre o experienta placuta si pot fi folosite pe orice tip de dispozitiv.

     Suntem axati pe realizarea site - urilor web curate si in acelasi timp moderne, cu o abordare coloristica dar care mentine  aceeasi linie cu brandul. 

      Fie ca este vorba de un website clasic, de prezentare a companiei, a echipei si a serviciilor, fie ca este vorba de o aplicatie creativa, website - ul reprezinta un fel de “sediu” online al oricarei companii, asa cum vorbim de sediul social si de punctual de lucru.

     De aceea putem spune ca un site web bine realizat, impreuna cu un continut relevant, interesant si in pas cu ultimele tendinte este cheia spre succes .
Un site web reprezinta imaginea dumnevoastra in mediul online, din acest motiv, acesta trebuie sa prezinte incredere si performanta

Ionut Senchiu Fondator
Suntem de parere ca un site web trebuie sa aiba personalitate si sa provoace o reactie a vizitatorului. Tocmai din acest motiv, oferim o gama larga de servicii pentru o satisfactie totala. Astazi site-ul web a devenit o necesitate vitala a tututor afacerilor. Majoritatea cautarilor se fac acum online si existenta unui site web profesionist este o garantie a seriozitatii unei firme.

Crearea unui site web  bine gandit reprezinta cea mai eficienta si totodata cea mai rentabila metoda de promovare a unei firme in mediul online.

 

Astazi site-ul web a devenit o necesitate vitala a tututor afacerilor. Majoritatea cautarilor se fac acum online si existenta unui site web profesionist este o garantie a seriozitatii unei firme.

Totusi, un site web serveste unui scop practic: transmiterea eficienta a informatiei. Nu uitati nici o clipa ca site-ul web al firmei dumneavoastra este o investitie care trebuie sa va aduca profit. Nu este o moda, un moft sau o cheltuiala pe care trebuie s-o faceti doar pentru ca au facut-o si altii.

Realizare website-uri profesionale

Cu fiecare proiect nou de web design va oferim din start o serie de servicii incluse pentru realizarea unui site modern ce iese in evidenta fata de concurenta.

Modul in care alegeti sa fie structurat si realizat site-ul web al companiei sau al marcii pe care o promovati reflecta viziunea proprie si este nevoie ca aceasta sa fie transmisa mai departe corect, coerent, agreabil si usor catre clienti.

Galerie foto

Galerie poze pentru portofoliu sau alte proiecte realizate.

Formular contact

Pagina de contact cu formular si localizare harta Google Maps.

Hosting Gratuit 12 Luni

Cu fiecare proiect nou hosting-ul este gratuit in primul an.

CMS Performant

Site-ul va fi construit pe platforma CMS WordPress.

Doriti o oferta personalizata ?

Suntem o echipă specializată în web design si marketing online ,pregătită să vă ofere o gamă completă de servicii specifice promovării online.

Detalii: (004) 0785 888 118.

GET A FREE QUOTE

Please fill this for and we'll get back to you as soon as possible!

TOP