OPTIMIZARE SITE-URI WEB

Garantam

pozitii in top

Optimizare SEO

Cu optimizarea seo potrivita site-ul tau poate ajunge in topul rezultatelor pe google !

In acest moment, singura modalitate prin care putem profita de prezenta constanta si pe termen indelungat pe cea mai mare si eficitenta retea publicitara din lume este optimizarea seo

Brandurile mari sunt pe prima pagina in Google

Procesul SEO este, pe cat de important pe atat de complex si, pentru ca ia in calcul aproape toate aspectele unui business, este indicat sa fie implementat in mai multe etape, de aceea dezvoltam o strategie de optimizare potrivita pentru business-ul tau si ne concentram sa obtinem rezultate care sa se mentina in timp.

ETAPELE OPTIMIZARII SEO

Optimizare Website pentru Google

Facuta cum trebuie, o optimizare SEO iti aduce site-ul in primele pagini de cautari; asta inseamna trafic, iar traficul duce la lead-uri ce se pot transforma apoi in clienti. Tintind spre rezultat, trebuie sa urci treptele catre interesul clientilor tai.

01

Auditul site-ului si analiza de cuvinte cheie

De fiecare data punctul de plecare in orice strategie de optimizare SEO este site-ul web pe care dorim sa il propulsam in rezultatele organice. Acesta trebuie optimizat in conformitate cu cerintele oferite de Google. Cuvintele cheie, subiectul principal  al optimizarii SEO si in jurul carora se contureaza optimizarea, trebuie alese cu mare atentie. Acestea trebuie sa fie relevante pentru domeniul site-ului promovat. Doar asa, succesul unor servicii SEO poate sa fie unul rasunator. Echipa noastra ofera o cercetare complexa ale cuvintelor cheie, dintre care le vom alege doar pe cele mai relevate, care, teoretic, pot transforma orice vizita in conversie.
02

Optimizare SEO On-page

In acesta etapa echipa noastra implementaza toate modificarile agreate in prima etapa. Acest pas are rolul de a crea un site web curat, care sa aiba o viteza mica de incarcare si care sa ofere utilizatorilor o experienta pe masura.

  Cuvintele cheie vor fi adaugate cu atentie in tag-uri precum „meta title” si „meta description”, dar si in alte elemente principale ale site-ului precum heading-urile (H1, H2, … ,H5) cat si descrierea alternativa a imaginilor (ALT tag).
03

SEO Off-page si Link building

Link-bulding-ul reprezinta procesul prin care prin care se creaza un profil de link-uri directe, care provin de la site-uri din nise relevante domeniului de activitate pentu care se face optimizarea. Copywriterii nostri vor scrie texte unice pentru a le publica pe site-uri cu o notorietate ridicata.In acest fel  site-ul poate creste natural, fara a fi afectat de algoritmii de penalizare Google.
04

Monitorizarea si interpretarea rezultatelor

In aceasta etapa putem evalua daca optimizarile pe care le-am facut ne-au avantajat, daca strategia de link-building a dat roade sau daca website-ul optimizat primeste conversii provenite din mediul organic. Pentru a pastra transparenta, oferim rapoarte lunare detaliate, in care puteti sa vedeti pozitiile detinute de cuvintele cheie stabilite si cum evolueaza, modificarile de pozitii de la luna la luna, traficul generat de campanie si numarul de conversii pe care mediu organic l-a generat.

POZITIONARI DE TOP

Daca afacerea ta nu e intre primele rezultate la cautarile din Google putem spune ca nu exista ! Motoarele de cautare actualizeaza permanent rezultatele si algoritmii astfel incat sa afiseze cele mai relevante site-uri.

CRESTERI VIZIBILE

Putem spune ca suntem dependenti de cifre si statistici. Cu ajutorul lor luam cele mai inspirate decizii si sa intelegem comportamentul vizitatorilor pe site-ul tau. Din acest motiv agentia noastra are in componenta numai oameni certificati de Google.

"It is not the job of search engine optimization to make a pig fly. It is the job of the SEO to genetically reengineer the Web site so that it becomes an eagle"

Un serviciu de optimizare site (SEO) bine facut genereaza de multe ori rezultate mai bune decat o campanie de promovare online care este mult mai costisitoare.

SOLICITATI UN AUDIT SEO

Va suntem la dispozitie prin oricare din metodele de contact de pe site

TOP